Werkkleding 

Ons assortiment werkkledij is zeer uitgebreid en biedt een brede selectie aan kledingstukken voor verschillende beroepen en werkomgevingen. We begrijpen dat werknemers specifieke eisen hebben als het gaat om comfort, bescherming en functionaliteit, en daarom streven we ernaar om aan al die behoeften te voldoen.

Hier is een uitgebreide opsomming van de verschillende soorten werkkledij die we aanbieden:

 • Signalisatiekledij: Kledingstukken met opvallende kleuren en reflecterende materialen om de zichtbaarheid van werknemers te vergroten, vooral in omgevingen met weinig licht.
 • Genormeerde kledij: Kleding die voldoet aan specifieke veiligheidsnormen en certificeringen, zoals EN ISO-normen, voor diverse industrie├źn zoals de bouw, logistiek en de petrochemische sector.
 • Logistieke kledij: Praktische en duurzame kledingstukken die geschikt zijn voor werknemers in de logistieke sector, met aandacht voor comfort en bewegingsvrijheid.
 • Bouwsector kledij: Stevige en slijtvaste kleding die bescherming biedt tegen ruwe omstandigheden, schuren en stoten. Deze kledij is ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van de bouwsector.
 • Safety- en veiligheidskledij: Kleding die speciaal is ontworpen om werknemers te beschermen tegen potentieel gevaarlijke omstandigheden. Dit omvat onder andere brandwerende kledij, chemisch bestendige kledij en kledij met ge├»ntegreerde bescherming tegen elektrische risico's.
 • Dames- en herenkledij: We streven naar inclusiviteit en bieden daarom werkkledij aan voor zowel dames als heren. Dit zorgt ervoor dat iedereen comfortabel en veilig kan werken, ongeacht hun geslacht.
 • Werkbroeken en werkvesten: Duurzame broeken en vesten met versterkte kniestukken, talrijke zakken en praktische eigenschappen zoals water- en vuilafstotend materiaal.
 • Softshells, sweaters en hoodies: Comfortabele kledingstukken voor werknemers die behoefte hebben aan warmte en bewegingsvrijheid, met extra functionaliteiten zoals capuchons en handige zakken.
 • Hittebestendige kledij: Kleding die specifiek is ontworpen om bescherming te bieden tegen hoge temperaturen en vonken tijdens bijvoorbeeld laswerkzaamheden.
 • Schilders collecties: Witte schilderskledij die voldoet aan de eisen van professionele schilders, met aandacht voor gemakkelijke reiniging en bescherming tegen verfspatten.
 • Reflecterende kledij: Kledingstukken met reflecterende elementen voor maximale zichtbaarheid in omgevingen met weinig licht.

Dit is slechts een greep uit ons brede scala aan werkkledij. Maar ook voor werkschoenen kunt u bij ons terecht. We streven ernaar om hoogwaardige en functionele kleding aan te bieden die voldoet aan de behoeften van werknemers in diverse sectoren en omstandigheden.

Download hier onze catalogus: