Werkschoenen

Onze werkschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en de specifieke behoeften van werknemers. In het bijzonder bieden wij werkschoenen van het type S3, die beschikken over een verharde veiligheidsneus. Deze S3-klasse biedt de hoogste mate van bescherming voor de tenen, waardoor werknemers beschermd zijn tegen impact en compressie van vallende voorwerpen.

Naast de veiligheidsaspecten, hechten we ook veel waarde aan het draagcomfort van onze werkschoenen. We begrijpen dat werknemers lange uren staand moeten doorbrengen en dat comfort essentieel is om vermoeidheid en ongemak te verminderen. Daarom zijn onze werkschoenen voorzien van comfortabele inlegzolen en hebben ze een ergonomisch ontwerp dat de natuurlijke beweging van de voet ondersteunt. Dit zorgt voor een goede pasvorm en vermindert drukpunten, wat resulteert in een hoger draagcomfort gedurende de werkdag. 

Om extra duurzaamheid en bescherming te bieden, hebben onze werkschoenen verstevigde zolen. Deze zolen zijn gemaakt van materialen zoals rubber of polyurethaan en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden en te beschermen tegen scherpe voorwerpen op de grond. Ze bieden ook een goede grip, zelfs op gladde of oneffen oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden wordt verminderd. 

Naast de verharde tip, het draagcomfort en de verstevigde zolen, voldoen onze werkschoenen aan andere essentiƫle veiligheidskenmerken zoals antistatische eigenschappen, weerstand tegen penetratie en absorptie van energie in de hiel. Deze kenmerken zorgen voor een algehele veilige werkomgeving en verminderen het risico op letsel. Onze werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat werknemers een model kunnen kiezen dat het beste bij hun individuele behoeften past.